Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Litteralund

Prinsessan kommer vara vĂ€ldigt aktiv under Litteralund, i Lund den 20:e april. Bland annat sĂ„ kommer Prinsessans Rockband spela live som helband för allra första gĂ„ngen! Alla event Ă€r gratis, men man behöver boka plats till lĂ€sningen och konserten! 

HÀr Àr hela prinsessans program:

13.00-13.40 VEM SKRIVER FÖR MODIGA PRINSAR OCH PRINSESSOR?
Upp & ner-vÀrlden, Stadshallen

NĂ€r prinsessor vaknar Ă€ter de alltid frukost i sĂ€ngen, men ibland hĂ€nder det att de mĂ„ste fĂ€ktas med bĂ„de rövare och drakar. MötPer Gustavsson som skapat de Ă€lskade böckerna om den modiga Prinsessan, och Ă€ven om Prinsen. Boka plats. Ålder: 4 Ă„r och uppĂ„t.

Boka plats hÀr!

 

14.00-14.45 KONSERT: PRINSESSANS ROCKBAND
Konsertsalen, Stadshallen

Kom och slĂ€pp loss till peppig musik! Prinsessans rockband Ă€r boken som ocksĂ„ blev ett band, med Per Gustavsson som upphovsman till bĂ„da. LĂ„tarna har han skrivit tillsammans medJohan Eckman, och som den modiga  Prinsessan figurerar Clara Holmström pĂ„ sĂ„ng. övriga i bandet Ă€r Dan Sigurdson, Fredrik Hansson Garthe, Morgan Dryden och Erik Hagberg.Boka plats. För hela familjen.

Boka plats hÀr!


15.00-16.00 PRINS- OCH PRINSESSKALAS
VĂ„ning 2, Stadshallen

I Ă„r firar prinsessböckerna 10 Ă„r och nĂ€r prinsessor har kalas sĂ„ kan ju allting hĂ€nda! Kom och fira med oss, vi bjuder pĂ„ nĂ„got smaskigt och nĂ„got lĂ€skande, och kanske en överraskning eller tvĂ„! Drop in. Ålder: 4-7 Ă„r.