Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Vad hÀnder?

Nu var det lĂ€ngesedan det kom en uppdatering frĂ„n Rockbandet… Vad hĂ€nder egentligen? Jo, sedan sist sĂ„ har Prinsessan med bandet varit i Stockholm och spelat hos Bokslukaren & Äppelvikens bokhandel. Hos Äppelviken sĂ„lde de nĂ€stan slut pĂ„ alla prinsessböcker efter spelningen, vilket var trevligt. Fredagsmyset pĂ„ Bokslukaren var ocksĂ„ riktigt lyckat, och det var otroligt trĂ„ngt i lokalen!

Vi passade Àven pÄ att underhÄlla en vuxen publik dÄ Natur&Kultur anordnade en Barnboksluch. Vi fick bland annat hÀnga med storheter som Lennart Hellsing!

Vad hĂ€nder framöver dĂ„? Jo, det finns vissa planer inför vĂ„ren, men inget som vi kan avslöja precis just nu. HĂ„ll dock ögon och öron öppna runt jul och nyĂ„r, för dĂ„ KANSKE ni kan fĂ„ en liten gĂ„va… Vem vet?

Vi ses!

HĂ€lsar,
Prinsessans Rockband