Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Prinsessans Rockband presenterar: Clara Holmström

Clara Holmström sjunger Prinsessans röst pÄ Prinsessans Rockband. Hon Àr besatt av Grönland och kommer förmodligen bosÀtta sig dÀr nÄgon gÄng i framtiden; lÄngt ifrÄn oss alla andra. Hon Àlskar ost och hotellfrukostar. HÀr kommer Claras svar pÄ nÄgra frÄgor vi stÀllde.

I ditt nÀsta liv kommer du att bli?
En blÄval. Störst i vÀrlden och med inga fiender ska jag simma runt och Àta plankton i havet utanför Grönland.

Titeln pÄ din kommande biografi Àr:
Mitt hjÀrtas delar.

Om det blir en grammis till hösten kommer ditt tacktal att inledas med orden:
JAG E PRINSESSA-A-AAAN! (Som jag sjunger i P.R.I.N.S.E.S.S.A.N)

NÀr det blir en lÄngfilm om ditt liv, vem kommer spela rollen som dig dÄ?
Drew Barrymore. Jag tycker att hon Àr jÊttesöt.

Vilken superkraft skulle du vilja ha? Vad skulle du anvÀnda den till?
Jag skulle vilja kunna göra alla glada. Jag skulle anvÀnda den för att göra vÊrlden lite gladare. För jag tror att om man Àr glad, sÄ Àr man ocksÄ snÀll. Och om alla Àr glada, sÄ Àr alla snÀlla. Och en sÄn vÀrld vill jag ha!