Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Prinsessans Rockband i Sydsvenskan

Idag skriver Sydsvenskan om Prinsessans Rockband, och vi kan inte säga annat att att det är en kanon-recension! Att de valt rubriken ”Musiken en höjdare” gör särskilt musiksektionen (framförallt Johan) extra stolta! (När Clara kommer hem från Grönland och får se artikeln misstänker vi att hon blir minst lika glad som Johan.)

Bland annat skriver de om skrivan på detta sätt:
”Och plattan är en höjdare; effektiva melodier och snärtigt producerad pop, ibland med liten schlagerhatt. ”Glada tillsammans” borde bli en megahit. Clara Holmström som Prinsessan sjunger finfint och texternas känslor och tankar känns äkta och är lätta att känna igen sig i.”

Läs hela recensionen på följande länk:
http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/kulturforunga/article1537224/Musiken-en-hojdare.html