Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Prinsessans Rockband i Sydsvenskan

Idag skriver Sydsvenskan om Prinsessans Rockband, och vi kan inte sĂ€ga annat att att det Ă€r en kanon-recension! Att de valt rubriken ”Musiken en höjdare” gör sĂ€rskilt musiksektionen (framförallt Johan) extra stolta! (NĂ€r Clara kommer hem frĂ„n Grönland och fĂ„r se artikeln misstĂ€nker vi att hon blir minst lika glad som Johan.)

Bland annat skriver de om skrivan pÄ detta sÀtt:
”Och plattan Ă€r en höjdare; effektiva melodier och snĂ€rtigt producerad pop, ibland med liten schlagerhatt. ”Glada tillsammans” borde bli en megahit. Clara Holmström som Prinsessan sjunger finfint och texternas kĂ€nslor och tankar kĂ€nns Ă€kta och Ă€r lĂ€tta att kĂ€nna igen sig i.”

LÀs hela recensionen pÄ följande lÀnk:
http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/kulturforunga/article1537224/Musiken-en-hojdare.html