Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Norge!

Ni som följer oss pÄ Facebook eller Twitter kanske har undrat lite vad allt tjat om Norge innebÀr? Nu kan vi avslöja den första nyheten om Prinsessan i Norge. Det Àr nÀmligen sÄ att den norska barnradiokanalen Radio Super har lagt till nÄgra lÄtar med Prinsessans Rockband i sin rotation (alltsÄ lÄtar som spelas dÄ och dÄ i kanalen).

De lÄtar som man kommer kunna höra pÄ Radio Super Àr: Prinsessans SvÀrdsÄng, Drakens sovasÄng, Musik och HemlÀngtan. Hela fyra lÄtar av tio (eller egentligen nio). Inte sÄ illa det inte!

Info om kanalen kan man hitta hÀr. Om man har en iPhone eller iPad kan man till exempel anvÀnda sig av appen TuneIn Radio och klicka sig fram till kanalen Radio Super för att lyssna. se Àr det bara att hoppas pÄ att Prinsessan dyker upp!

Tack för nu!