Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Den stora dagen Àr Àntligen hÀr!

Idag slÀpps, efter mÄnga mÄnaders vÀntan, Prinsessans Rockband! Boken med tillhörande cd-skiva finns frÄn och med idag att köpa bÄde i butik och via nÀtbutiker (inte downloads dock, det kommer pÄ torsdag). Vill du ha ett exemplar kan du alltsÄ gÄ till nÀrmsta bokaffÀr och köpa ditt exemplar, alternativt tjata pÄ dem att plocka in boken snarast möjligt!

Bor du i Stockholm kan du i helgen komma och lyssna till nÀr författaren Per Gustavsson lÀser boken (se Live & Event-sidan), samt lyssna till nÀr Johan Eckman & Clara Holmström spelar och sjunger nÄgra lÄtar frÄn skivan. Vi kommer Àven att Äka till Göteborg i slutet av maj och göra samma sak, fast dÄ med Rakel Thunander som prinsessan.

Hör gÀrna av er via gÀstboken, eller pÄ annat sÀtt om du kommit över ett exemplar och sÀg vad du tycker! Antingen i vÄr GÀstbok eller pÄ annat sÀtt. Passa Àven pÄ att gilla vÄr Facebook-sida om du inte redan gjort det. PÄ sÄ vis kan du hÄlla dig uppdaterad om allt som hÀnder runt Prinsessans Rockband framöver!

Äntligen! Äntligen! Äntligen!