Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Sneak Peak 9: Trollkarlen & HÀxans kÀrlekssÄng

Nu har ni hört Clara och Per sjunga leadsĂ„ng i fyra veckor, och den allra sista veckan innan releasen kĂ€nner vi för att bjuda pĂ„ nĂ„tt alldeles extra! Idag Ă€r det en vecka kvar tills lĂ„tarna och boken kommer bli tillgĂ€ngliga i sin helhet för vĂ€rlden. Trollkarlen & HĂ€xans kĂ€rlekssĂ„ng handlar om Trollkarlen och HĂ€xan som pĂ„ nĂ„got mystiskt sĂ€tt förĂ€lskat sig i varandra. BĂ„da verserna finns med, sĂ„ tryck pĂ„ play och lyssna pĂ„ en minut ur lĂ„ten! NĂ€sta vecka kan du lyssna pĂ„ hela…

[audio:http://www.prinsessansrockband.se/wp-content/uploads/audio/04.mp3]

Trollkarlen sjungs av Johan Gren och HÀxan av Helena Johansson. I bakgrunden kan man höra Johan Eckman och Rakel Thunander som körar. Anders Nyberg spelar en lead-gitarr, med annars Àr det Johan Eckman som stÄr för instrumenten. Texten och musiken skrevs av Johan Eckman och Per Gustavsson.