Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Sneak Peak 5: P.R.I.N.S.E.S.S.A.N

Precis som förra veckans låt, Drakens sovasång, finns även denna låt på Junibackens prinsess-utställning. Då var det författaren Per som sjöng, vilket det fortfarande är. Den handlar om superhjälten Prinsessan, och hon jämförs bland annat med Spiderman och Batman. Tryck på play-knappen nedan och lyssna på dryga minuten av denna fantastiska rocklåt!

[audio:http://www.prinsessansrockband.se/wp-content/uploads/audio/05.mp3]

På leadsång kan vi höra Per Gustavsson som backas upp av lite ad-libs i refrängen som Clara Holmström står för. I kören hittar vi Johan Eckman, Per Gustavsson, Rakel Thunander, Kajsa Sandberg och Minna Sandberg. I slutet av låten går Anders Nyberg lös på solo-gitarren, men i övrigt är det Johan Eckman som sköter instrumenten. Text och musik av Johan Eckman och Per Gustavsson.