Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Bonusmaterial!

Idag kan vi meddela den glada nyheten att det pĂ„ den digitala releasen av Prinsessans Rockband kommer finnas tvĂ„ bonus-spĂ„r! DessvĂ€rre Ă€r det inte tvĂ„ helt nya lĂ„tar, men det Ă€r tvĂ„ Ă€ldre versioner av ”Prinsessans SvĂ€rdsĂ„ng” och ”Drakens sovasĂ„ng”. NĂ€rmare bestĂ€mt Ă€r det de tvĂ„ versioner som finns pĂ„ Prinsessans utstĂ€llning pĂ„ Junibacken. Skillnaden mellan de nya versionerna och de gamla Ă€r att det Ă€r författaren Per Gustavsson som sjunger pĂ„ de Ă€ldre, medan det Ă€r Clara Holmström som sjunger pĂ„ de nyare.

Som sagt kommer dessa lÄtar endast finnas pÄ den digitala releasen (via bland annat iTunes, Spotify, WiMP etc.). SjÀlvklart kan man vÀlja att köpa enbart dessa lÄtar om man skulle vilja, och man behöver alltsÄ inte betala för hela CD-skivan en gÄng till.

Den digitala releasen Àr satt till den 5:e maj 2011.