Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

Sneak Peak 1: Glada Tillsammans

HĂ€r kommer den första lilla lĂ„ten i vĂ„r ”Sneak Peak”-serie. Varje torsdag fram tills den 5:e maj kommer vi publicera en liten förhandslyssning av en lĂ„t frĂ„n skivan. Den första lĂ„ten vi presenterar för er Ă€r den första ”riktiga” lĂ„ten frĂ„n skivan, kallas ”Glada tillsammans”. Tryck bara pĂ„ play nedan, sĂ„ fĂ„r du höra lite drygt en minut av lĂ„ten!

Mycket nöje!

[audio:http://www.prinsessansrockband.se/wp-content/uploads/audio/01.mp3]

PÄ leadsÄng hör vi hÀr Clara Holmström som alltsÄ sjunger prinsessans röst pÄ skivan. Kören bestÄr av Johan Eckman, Johan Gren, Dan Sigurdson och Rakel Thunander. Senare i lÄten finns Àven ett gitarrsolo (inte med i detta klipp), som spelas av Anders Nyberg. I övrigt ligger Johan Eckman bakom allt annat som lÄter. Text och musik av Johan Eckman och Per Gustavsson.