Prinsessans Rockband

Lyssna & Köp

PrinsessklÀder!

Nu har vi öppnat vÄr shop dÀr vi, bland annat, sÀljer tröjor med Prinsessans Rockband-loggan pÄ! Det finns mÄnga fÀrger och storlekar och fÀrger att vÀlja mellan, och utbudet kommer sÀkerligen att utökas allt eftersom. Just nu finns till exempel inga mörkare fÀrger, för att det inte gÄr ihop med logotypen.

Observera ocksÄ att vi sÀljer vÄra tröjor med Spreadshirt som distributör, vilket i princip betyder att du inte köper tröjan av oss, utan av dem. SÄ stöter du pÄ nÄgra problem angÄende din bestÀllning Àr det alltsÄ dit du skall vÀnda dig.

Hur tröjorna ser ut kan man se i butiken. Förhoppningsvis kommer vi kunna lĂ€gga upp lite bĂ€ttre bilder pĂ„ alla olika storlekar, men detta skulle i dagslĂ€get betyda att vi skulle fĂ„ bestĂ€lla en tröja i varje storlek och betala för detta…

SÄhÀr ser i alla fall en Large Slim-fit herrmodell ut pÄ en kille som Àr 189 lÄng, och vÀger nÄgonstans över 70 kilo (jag vÀger mig sÀllan/aldrig).